Gebze Çelik Yapı

Cold Formed olarak tüm ihtiyaçlarınızı ISO 9001 standartlarında projelendirerek üretiyoruz. Gebze’de yer alan üretim tesisimizde sürdürülen çalışmalarımızın ardından Çelik yapınızı istediğiniz alana inşa ediyoruz.

Gebze çelik konstrüksiyon firmaları arasında Cold Formed olarak müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için çalışıyoruz.

Gebze çelik yapıların ihtiyaç duyulduğu önemli ilçeler arasında yer almaktadır. 584 km² bir alana sahip olan ve Kocaeli’nin ilçesi olan Gebze birçok sanayi bölgesini de içinde barındırmaktadır. İstanbul’a yakın olması ve sanayi bölgesinde yer alması sebebiyle yatırımcılar için de oldukça tercih dilen bir ilçedir.

Gebze, sanayi bakımından gelişmiş bir ilçedir ve her türlü alanda hizmet sunabilecek bir yapılaşmaya sahiptir. Bu nedenle her türlü ihtiyaca cevap veren, kullanışlı ve dayanıklı çelik yapılar Gebze’de sıkça tercih edilmektedir.

Üstün Yapı Malzemesi Çelik

İster ticari amaçlı yapı ister konut yapıları olsun inşa edeceğiniz yapı için araştırmalara başladığınızda birçok seçenekle karşılaşacaksınız. Beton yapılar, ahşap yapılar, metal yapılar gibi birçok yapı sistemi mevcuttur. Fakat çelik yapı, projeniz için sınırsız olanak sağlamaktadır. Her türlü ihtiyaca yönelik tasarlanan çelik yapılar projenizin iç mekânından dış kaplamasına kadar sizlere birçok olanak sağlamaktadır.

Üstün yapı malzemesi çelik diğer yapı malzemelerine göre çok daha güçlüdür. Çelik yapılar korozyona uğramaz ve özellikle ahşap yapılara göre sorunsuz bir şekilde uzun yıllar kullanım olanağı sağlar.

Çelik yapılar, tasarım ve işlevin yanı sıra oldukça güvenlidir. Çelik binalarda kullanılan temel sistemleri, zorlu şantiye durumlarından sizleri kurtaracak şekilde tasarlanmaktadır. Ayrıca çelik yapılar, yapı malzemelerinin üretimi tamamlandıktan sonra geleneksel inşaat yöntemlerine göre daha kısa sürede inşa edilme olanağı sağlar. Bu durum da diğer yapılara göre maliyet tasarrufu sağlar.

Çelik yapı, sizleri bakım masraflarını düşünmek zorunda bırakmadan uzun ömürlü bir kullanım sağlamaktadır. Tüm yapı malzemeleri ısı ile genişler ve büzülür, bu nedenle yapılar alanında uzman mimar ve mühendisler tarafından genişlemeyi ve büzülmeyi önleyecek şekilde tasarlanır. Betonarme yapılar. Çelik, diğer yapı malzemelerine göre çok daha az termal harekete sahiptir, bu nedenle binanızın çatlamasını önlemek kolaydır.

Çoğu zaman çelik strüktür binalarının görünümünün standart binalara göre farklı hatta kötü olduğu düşünülür çünkü çelik yapı dendiğinde akla ilk endüstriyel tesisler gelir ve bu yapıların görünümü çoğu zaman daha ekonomik ve pratik olması için bu görünüme sahiptir. Bunun yanı sıra çelik binalar, istediğiniz her görünüme ve şekle uyacak şekilde hem dıştan hem de içten olacak şekilde tasarlanıp inşa edilebilir.

Çelik yapı binaları betonarme ve ahşap yapılarla karşılaştırıldığında, çelik konstrüksiyonlar hızlı inşa, enerji tasarrufu, çevreyi koruma, yüksek mukavemet, düşük maliyet gibi avantajlarından dolayı da üstün yapı malzemesi özelliği taşımaktadır.