Soğuk Hava Depoları

Soğuk hava depolarınızda neden Cold Formed'ı tercih etmelisiniz? Bu sorunun bir çok cevabı olabilir ; Yalıtımı Ultra ,Güven,Yüksek Kalite,Üstünlük,Mimari Estetik,Rijitlik,

Mukavemet,Teknik bilgi ve Uluslararası yönetmeliklerde üretilen Ekonomi sağlayan üstün galvanizli çelik yapılar...

Sağlıklı, Taptaze Ürünler Stoklamak için Çok Başarılı Hazırlanan Projeler Gerekir..

Çelik yapılarımızı satmak yerine Müşterilerimizin tüm ihtiyaçalarını dinlemek,anlamak ve istişare ederek başlamak isteriz..İstişareler ve diyaloglar ile başlayan çelik yapılarımız uzun vadeli ortaklık ve memnun müşteri sonuçları getirir. Üstün Yapı Çeliğin yanı sıra, çok dikkatli seçilmiş çözüm ortaklarımız ile oluşan Çelik yapılarımız Güven ve kalıclılık teşkil eder.Üretim zincirindeki tüm detaylar hayati önem taşır. Üretime geçmeden önce ödevimizi tasarımdan mühendisliğe,nakliyeden montajına kadar kağıt üstünde onaylarız..

Coğrafik şartlara uygun çelik yapılarımızı teslim etmenin tüm yükümlülüklerimizi yerine getirerek iş ahlakımıza leke getirmeden sunulması yönündedir. Çelik yapılarımızı ISO 9001 standart gerekliliklerine uygun olarak üretmenin istenen süreçlerin devamını gerektiriceği bilincindeyiz.

Cold-Formed Indust Çelik Taşıyıcı Soğuk Hava Depo Tesisleri

Kaliteli bir soğuk hava deposu kurmak iyi tasarlanmış yalıtım örtüsü,kompresörleri ve yüksek kalitede taşıyıcı galvanizli çelik yapısı ile ortaya çıkar. COLD-FORMED’in nitelikli galvanizli çelikleri ile, Konusunda uluslararası yetkinlikte uzman çözüm ortaklarımız ile anahtar teslim Soğuk hava depolarınızı istenilen ebatlarda üstün teknoloji ile birleşen yüksek yalıtımlı mühendislik harikası soğuk hava deposu tesisleri sunuyoruz..

İşletmenizin ihtiyaçlarına göre tüm çelik yapılarınızı tasarlıyor,üretiyor ve anahtar teslimi tüm ülkelerde montajı ile teslim ediyoruz.

Çelik Yapılarımızı Sürdürülebilirlik Bilinci ile Geliştirmeye Açık Uzun Vadeli Sonuçları Beraberinde Getirmeyi Hedef Alıyoruz..

Taahhütlerimizde COLD-FORMED indust olarak akıllı çelik binalar inşa ederek enerji tasarruflu yapı sistemleri üretmek, Hayat döngüsü boyunca doğal kaynakalarımıza katkıda bulunmayı hedefliyoruz.. Çelik yapılarımızı on yıllarca maruz kalacakları doğa şatlarına mukavemet gösterecek biçimde dizayn ederiz..

ÜRETİMLERİMİZ

  • Balık işletme tesisleri
  • Gıda üretim fabrikaları.
  • Zeytin yağı işleme tesisleri
  • Soğuk hava deposu tesisleri
  • Yiyecek,İçecek üretim fabrikaları
  • Süt ve süt ürünleri üretim tesisleri.
  • Yüksek korozyona dayanıklı üretim tesisleri.
  • İhtiyaçlara yönelik tüm üretim tesisi çelik yapıları.