Çelik Besi Çiftliği

Çelik besi çiftliği farklı modeller halinde tasarlanmaktadır. Bir hayvan çiftliği, genellikle evcil hayvanlar olmak üzere çiftlik hayvanlarını yetiştiren bir çiftliktir.

"Çiftlik" kelimesi, yoğun hayvancılık yöntemlerini içeren büyük ölçekli bir operasyonu ifade eder. Bu tür çiftliklere genellikle meyve bahçeleri veya mandıra çiftlikleri denir. Büyük ölçekli ticari sığır ve kümes hayvanı işletmeleri, geleneksel çiftçiliğe göre çok daha az insan çalıştırıyor. Ancak daha düşük maliyetle ve daha fazla miktarda ürünler sağlıyor. Tipik bir hayvancılık çiftliği, besi sığırları için bir yaşından küçük ve büyükbaş hayvanlar için üç yaşından, hindi ve kazlar için beş yaşına kadar değişen yaşlarda canlı hayvan olarak satılık yavrular üreten yetiştirme faaliyetleri yürütmektedir.

Dünyanın bazı bölgelerinde insanlar yün, tiftik veya et için koyun yetiştirilmektedir. Buralarda binicilik amaçlı atlar; süt için keçiler; süt ve sığır eti için inekler yetiştirilir. Ayrıca yumurta ve et için tavuklar; hindi eti (ve bazen yumurta üretimi); et için ördekler veya kazlar (ve bazen yumurta üretimi) gibi ürünler de çelik besi çiftliği mekanlarında üretilmektedir.

Yeni Tasarım Çelik Besi Çiftliği

Çelik yetiştirme çiftliği, her türlü çelik ürününün araştırma ve geliştirme, üretim ve satışını yapan profesyonel bir üretim tesisleridir. Çelik besi çiftliği, teknik personel, idari personel ve kalifiye işçiler dahil olmak üzere 50'den fazla çalışana sahiptir. Rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli ürünler sağlamak için gelişmiş donanıma ve eksiksiz test tesisleri de bu alanlarda bulunmaktadır.

9

Çelik yetiştirme çiftliği, ana özelliği kuşların yetiştirilmesi ve döşenmesi için çelik kafeslerin kullanılması olan büyük ölçekli bir kümes hayvanı üretim tesisi türüdür. Çelik yetiştirme çiftlikleri, düşük inşaat ve bakım maliyetleri, yüksek kapasiteleri, otomasyon kolaylığı, birim çıktı başına düşük maliyet ve diğer faktörler ile ayırt edilmektedir.

Çelik besi çiftliği, yeni bir tarım konseptidir. Buradaki fikir, mahsul yetiştirmek için toprak yerine çelik levha kullanmaktır. Bu yöntem hemen hemen her iklimde kullanılabilir ve arazi veya su kaynağında herhangi bir değişiklik gerektirmez. Bundan dolayı son zamanlarda çelik besi çiftlikleri her zaman ön plana çıkmaktadır.

Yeni Nesil Çelik Besi Çiftliği

Çelik çiftçiliğinin geleneksel çiftçiliğe göre en büyük avantajı, daha az su ve böcek ilacı gerektirmesidir. Ne yetiştirmek istediğinize bağlı olarak farklı mahsul türleri arasında da seçim yapabilirsiniz. Bu yöntemi kullanarak yiyecek yetiştirmenin maliyeti, geleneksel yöntemlere göre daha yüksek olabilir. Ancak yine de, özellikle kendi yemeğinizi arka bahçenizde veya balkonunuzda yetiştiriyorsanız, marketlerden yiyecek satın almaktan daha ucuzdur!

Çelik besi çiftliği, hayvan muhafazası için mükemmel bir seçenektir. Dayanıklıdır, az bakım gerektirir ve kurulumu kolaydır. Çelik çit, çevre çiti veya çevre ve iç çit kombinasyonu olarak kullanılabilir. Çelik çit, hem kaynaklı hem de kaynaklı örgü stillerinde mevcuttur. Kaynaklı ağ, panelin ön tarafında, geleneksel kaynaklı telden daha fazla görünürlük sağlayan kare şeklinde bir desene sahiptir.