Çelik Konstrüksiyon Besi Çiftliği

Çelik Konstrüksiyon Besi Çiftliği yeni nesil teknolojilerle donatılmıştır. Çelik Konstrüksiyon Besi Çiftliği, besi hayvanları üreten bir fabrikadır.

Çelik Konstrüksiyon Besi Çiftliği iki adet çelik konstrüksiyon binaya ve büyük bir çelik konstrüksiyon deposuna sahiptir. İki çelik konstrüksiyon bina, binanın yan tarafına asılabilen metal bir zemin ile birbirine bağlanmıştır.

Metal zeminin onu desteklemek için iki metal kolonu vardır ve metal zeminin iki yanında metal kirişler bulunur. Büyük çelik konstrüksiyon deponun iki kapısı ve her iki yanında üçer pencere, aralarında demir parmaklıklar bulunmaktadır. Ayrıca aralarında birkaç küçük pencere vardır.

Çelik Konstrüksiyon Besi Çiftliği, ahşap veya plastik gibi yapılarda kullanılan diğer malzemelere göre dayanıklı ve daha uzun ömürlü olduğu için binalarında çelik konstrüksiyon malzemeleri kullanmaktadır. Çelik zeminler ayrıca çok güçlüdür, bu nedenle çiftlikte nakliye sırasında veya kamyonlar et veya yumurta yüklerini tezgahlardan birinden almak için depoya geldiğinde hayvan veya ürün gibi ağır yükleri üzerlerine bırakabilirler. bu binanın içinde olanlar.

Çelik Konstrüksiyon Besi Çiftliği çelik konstrüksiyon bir yapıdır. Esas olarak domuz ve ineklerin besisinde kullanılır. Bu tür yapılar, alanı daha esnek hale getirmek için birkaç odaya bölünebilen geniş bir ölçeğe sahiptir. Bitişik odalar arasındaki boşluk, alanı optimize etmenizi sağlayan besi hayvanlarının ihtiyaçlarına göre ayarlanabilir.

Çelik Konstrüksiyon Besi Çiftliği Tasarımı

Yeni nesil teknolojileri içeriğinde barındıra çelik besi çiftlikleri; temel olarak yemekhane, su temin odası, gübre alma odası ve diğer yardımcı odalardan oluşmaktadır. Bu tür bir bina, kırsal alanlarda veya banliyö alanlarındaki küçük ölçekli yetiştirme çiftlikleri için uygundur. Çelik konstrüksiyon besi çiftlikleri, hayvancılık için kullanılan bir yapı türüdür.

Günümüzde kullanılan birçok farklı çelik konstrüksiyon türü vardır. Yapısal çelik konstrüksiyon: Bu tür inşaat, binalar, köprüler ve diğer yapılar için kullanılır. Prefabrike Çelik Konstrüksiyon; Prefabrike çelik binalar, binanın yapısını oluşturmak için sahada bir araya getirilen önceden yapılmış paneller veya bölümler kullanılarak yapılabilir.

Çelik konstrüksiyon besi çiftliğinde Çelik çerçeveleme 1940'lardan beri endüstriyel binalarda kullanılmaktadır ve şu anda ticari ve konut inşaatlarında da yaygın olarak kullanılmaktadır. Çelik konstrüksiyon besi çiftlikleri, kesimden önce ineklerin beslendiği ve beslendiği bir çiftliktir. En yaygın besi yöntemi, sığırları mısır veya soya fasulyesi gibi tahıl veya diğer yüksek enerjili yemlerle beslemektir. Bugün, sığırların yaklaşık yüzde 70'i bir tahıl diyeti kullanarak bitiriyor, yüzde 30'u ise tahıl üzerinde bitirilmek üzere bir besi alanına konmadan önce hala çim üzerinde biraz zaman harcamaktadır.

Hayvanlar, besi yerinde kaldıkları süre boyunca ağıllarda veya ahırlarda tutulur. Bazı çiftlikler binlerce hayvanı barındırabilecek büyük ahırlar kullanıyor olsa da, çoğu besi yeri, her bir hayvana daha fazla alan sağlarken yine de çalışanlar tarafından yakından izlenmesine izin veren daha küçük ağıllar kullanılmaktadır.